Ξύλινο Καφάσι Καλάθι Δώρο με Ultra Premium Ελαιόλαδο EnKardia & Γλάστρα Ελίας – GiftBoxes.gr
Ξύλινο Καφάσι Καλάθι Δώρο με Ultra Premium Ελαιόλαδο EnKardia & Γλάστρα Ελίας – GiftBoxes.gr
Ξύλινο Καφάσι Καλάθι Δώρο με Ultra Premium Ελαιόλαδο EnKardia & Γλάστρα Ελίας – GiftBoxes.gr
Ξύλινο Καφάσι Καλάθι Δώρο με Ultra Premium Ελαιόλαδο EnKardia & Γλάστρα Ελίας – GiftBoxes.gr
Ξύλινο Καφάσι Καλάθι Δώρο με Ultra Premium Ελαιόλαδο EnKardia & Γλάστρα Ελίας – GiftBoxes.gr
Ξύλινο Καφάσι Καλάθι Δώρο με Ultra Premium Ελαιόλαδο EnKardia & Γλάστρα Ελίας – GiftBoxes.gr

Premium Olive Branch Giftbasket

121,66 €
SKU: GB1629
Ένα premium καλάθι δώρου στημένο σε λευκό ξύλινο καφάσι, που περιέχει: EnKardia ultra premium βραβευμένο ελαιόλαδο 500ml στο όμορφο, πολυτελές κουτί του, και μια μίνι Ελιά σε κεραμική γλάστρα. Δωρίστε την Ελλάδα ! Ιδανικό επαγγελματικό και οικογενειακό giftbasket από το giftboxes.gr
Προσθήκη Συνοδευτικού
Συνοδευτικά που επιλέξατε
Set up a Delivery
Παραλαβή από το κατάστημα

Στοιχεία Παράδοσης

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να προσθέσετε το προϊον στο καλάθι σας.

1
Επιλέξτε νομό και περιοχή παραλήπτη
2
Επιλέξτε Προορισμό
3
Προγραμματίστε την παράδοση σας

121,66 €
Περιγραφή

Λεπτομέρειες

To giftbasket που θα δωρίσετε περιέχει:

- 1 Χ EnKardia Ultra Premium 500ml EVOO 500ml: Το Premium Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο enKardia, είναι ένα μονοποικιλιακό ελαιόλαδο χαμηλής οξύτητας της τάξεως του 0,12%. Παράγεται από διαλεχτές ελιές κορωνέικης ποικιλίας (υποείδος μανιατάκι) που προέρχονται από τον ελαιώνα μας. Η συγκομιδή ξεκινάει στα μέσα Οκτωβρίου όταν ο καρπός είναι ακόμη πράσινος, δίνοντας στο λάδι επίπεδα υψηλής ποιότητας, μοναδικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά, φρουτώδη αρώματα και πλούσια γεύση. Ο καρπός συλλέγεται με το χέρι και η επεξεργασία ελαιοποίησης γίνεται την ίδια μέρα με την συγκομιδή σε θερμοκρασία 27°C και μόνο με μηχανικές μεθόδους. Αποθηκεύεται σε δεξαμενές με παροχή αζώτου και φυλάσσεται σε χώρο με ελεγχόμενη θερμοκρασία. Το άζωτο αποκλείει την επαφή του ελαιολάδου με τον αέρα και έτσι δεν δημιουργείται οξείδωση. Εμφιαλώνεται σύμφωνα με τις υφιστάμενες προδιαγραφές σε λευκοσιδηρά δοχεία, στα οποία μπορεί να παραμείνει αναλλοίωτο για μεγάλο χρονικό διάστημα (18 μήνες). Προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας που αποτελεί τη βάση της μεσογειακής διατροφής. Έχει χρυσοπράσινο χρώμα και βελούδινη αίσθηση στο στόμα. Το άρωμα του χαρακτηρίζεται φρουτώδες μεσαίας έντασης και διακρίνεται για την ελαφρώς πικρή και μέτρια πικάντικη γεύση του. Βάσει των εργαστηριακών αναλύσεων πληροί, τα κριτήρια της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφαλείας Τροφίμων (EFSA) για τους αναγραφόμενους ισχυρισμούς υγείας. Η περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες και βιταμίνη Ε καθιστούν το ελαιόλαδό μας ένα ανεκτίμητο προϊόν.

-1 Χ Ελιά Νάνος σε Κεραμικό [ Υ: 27cm - 30cm | Ποτ: 15cm ]

«Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει, με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις» Ήταν τα λόγια του Οδυσσέα Ελύτη. Λόγια γεμάτα νόημα στα οποία περικλείεται ένα αειθαλές δένδρο. Το δένδρο που κοσμεί τις παραμεσόγειες χώρες ανάμεσα σε αυτές και την δική μας από αρχαιοτάτων χρόνων.

Ένα δένδρο το οποίο έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ανθρωπότητας. Η χρήση του στην παραγωγή του ελαιολάδου αλλά και τις βρώσιμης ελιάς είναι ευρέως γνωστή. Πολλοί όμως δεν γνωρίζουν την διακοσμητική της ιδιότητα.

Το γεγονός ότι υπάρχουν δένδρα ελιάς τα οποία ξεπερνούν την χιλιετία σαν διάρκεια ζωής αλλά και καρποφορίας(!!!) την καθιέρωσε σαν σύμβολο καρποφορίας, επιτυχίας και μακροβιότητας.

Η ελιά φθάνει συνήθως σε ύψος τα 8m και σε πλάτος περίπου τα 7m, με την εξέλιξη των τεχνικών της ανθοκομίας και της δενδροκομίας, έχει αρχίσει να διακοσμεί γραφεία και σπίτια. Το χαρακτηριστικό γυαλιστερό συμπαγές της φύλλωμα, με αντίθετα, λογχοειδή, δερματώδη φυλλάρια και τα λευκόχρωα ή κιτρινόλευκα ελαφρώς αρωματικά της άνθη είναι ικανά να σας νοτίσουν μέσα στην διάρκεια της μέρας με αισιοδοξία και διάθεση να συνεχίσετε το δύσκολο έργο το οποίο έχετε αναλάβει.

Σε γενικές γραμμές δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις με την σταθερή θερμοκρασία και το άπλετο ηλιακό φως να είναι οι βασικές της απαιτήσεις. Οι ελιές απαιτούν συχνό πότισμα, τρεις φορές την βδομάδα τους καλοκαιρινούς μήνες και μία τον χειμώνα. Προσοχή να μην ποτίζουμε όταν βλέπουμε ότι το υπόστρωμα είναι νοτισμένο. Μπορούμε να εφαρμόσουμε αραιή λίπανση (μία με δύο φορές τον χρόνο, το Φθινόπωρο και στις αρχές της Άνοιξης)με μικτό οργανικό λίπασμα προκειμένου να διατηρήσουμε το έντονο πράσινο χρώμα της.

Και ένα μικρό μυστικό: Δωρίστε μια μικρή ελιά σε έναν συνεργάτη σας ή ένα συγγενικό σας πρόσωπο με την ευχή να βρίσκεται τόσα ειρηνικά χρόνια μαζί σας όσο και η διάρκεια ζωής αυτού του υπέροχου δώρου.

Μας γράφετε παρακαλώ στα σχόλια της παραγγελίας σας εάν επιθυμείτε λευκή ή μαύρη γλάστρα

Δημιουργούμε για εσάς δώρα. Κάνουμε χαρούμενους αυτούς που αγαπάτε - giftboxes.gr

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Περίσταση Γενέθλια, Γέννηση, Για τη Γιορτή σου, Για το Γραφείο, Για το Σπίτι, Γιορτή της Μητέρας, Επέτειος, Έτσι Απλά, Ευχαριστώ, Περαστικά, Σε Αγαπώ, Συγγνώμη, Συγχαρητήρια, Συλλυπητήρια, Συνταξιοδότηση, Χριστούγεννα

Φροντίδα Λουλουδιών

Ανανεώστε το νερό καθημερινά για να διατηρήσετε τα λουλούδια φρέσκα.

Αποφύγετε να τοποθετείτε τα λουλούδια σε σημείο με απ' ευθείας έκθεση στον ήλιο.

Αφαιρέστε αμέσως τα νεκρά άνθη και φυλλώματα από το μπουκέτο ή τη σύνθεση σας.